en ik ben ambitieus, creatief, vrolijk, kleurrijk, maar ook een vriendin, zus, dochter, een chocola, interieur- en crossfit liefhebber.

Daarnaast ben ik grafisch vormgever aka huisstijl expert en help ik jou met het ontwikkelen van een sterke visuele uitstraling die gaat laten zien wie jij bent en wat jij doet. Want ik geloof erin dat jij naast je werk ook een persoon bent, een persoon met een eigen persoonlijkheid. En die persoonlijkheid mag ook gezien worden in je werk. Want wie wil er nu niet werken met plezier en in de vrijheid dat je jezelf kunt zijn?

Toen ik twee jaar geleden begon met ondernemen probeerde ik alle klusjes aan te pakken, ik deed wat iedereen van mij verlangde. Al gauw kreeg ik een onvervuld gevoel want ik haalde geen plezier uit deze klussen. Ik wilde uniek zijn, niet doen ‘wat iedereen doet’, ik wilde meer betekenen voor mijn klanten en echt teamwork neerzetten, maar ik zag niet voor mij hoe.

Vandaag de dag heb ik die weg gevonden,

de connectie tussen jou en mij – om samen als team – van jouw bedrijf een merk te maken. Om jouw bedrijf een unieke uitstraling te geven waar jij je persoonlijk mee verbonden voelt. Ik geef je mijn eerlijke advies, zodat jij jouw merk gaat liefhebben en nog meer waarde kunt gaan uitdelen aan jouw klanten. Zodat jij het verschil kunt gaan maken. Ik wil dat jij je een mens voelt en geen nummertje en ik wil jou helpen om jouw sparkles te highlighten omdat dat is wat jou uniek maakt. 

Wat mij uniek maakt, is dat ik niet alleen maak wat jij van mij vraagt, ik kom graag met je in gesprek over waarom je dit wil maken, wat het jouw doelgroep te bieden heeft en hoe jij jouw verhaal nog visueler kan laten zien. Ik wil je uit je comfortzone halen van ‘hoe-het-hoort’ en helpen nadenken over hoe jij jouw bedrijf onderscheidend maakt.

Visuele fundering

Door jouw merk visueel te maken laat jij zien dat jij 100% in jouw bedrijf gelooft, dat jij verbondenheid met jouw volgers wilt creëren en hen de waarde wil geven die jij te bieden hebt. Ik wil graag met jou bouwen aan jouw visuele fundering om jouw stijl sterk neer te zetten.