Boek nu jouw huisstijl-ontwerp-spot voor juli 2024

online training

‘IN 30 MINUTEN JOUW (EIGEN) PROFESSIONELE WERKBOEK MAKEN IN CANVA’

Dus jij wilt een professioneel werkboek, zonder dat het jou veel tijd + geld kost? Dan ben je hier aan het juiste adres! Ik ga jou zo snel en praktisch mogelijk helpen met het ontwikkelen van jouw eigen werkboeken. Inclusief 3 templates in Canva die jij kunt inzetten.

In 30 minuten kun jij namelijk leren hoe jij
(ja, jij zelf) eenvoudig een professioneel werkboek, weggever of ebook in Canva kunt maken!

Ik ga jou leren:

Kortom: een mini-training boordevol tips & tricks om jouw persoonlijke stijl door te voeren waardoor jouw werkboeken er professioneel uitzien en jij jezelf gaat onderscheiden van jouw collega’s!

Inclusief drie verschillende
Canva templates

Helpt jou op weg om jouw persoonlijke stijl door te voeren in jouw werkboeken

Wat zou er gebeuren als jij zelf blijft aanrommelen?

Jouw werkboeken komen niet uit de verf. Je blijft maar wat proberen maar het wordt nooit zoals je in gedachten had. Het krijgt niet die ‘wow-factor’ wat je de lezers van jouw werkboeken gunt. Jij baalt als een stekker want je had zoveel meer uit die werkboeken kunnen halen.

Je mist de unieke sparkles die jou onderscheidend maken. Jij bent uniek en met jouw cursus wil je graag laten zien dat jij niet zoals je buurvrouw bent. Dat iemand echt bij jou moet komen want jouw hulp is echt giga goed! Maar ja, door de templates van Canva te gebruiken, krijg je de werkboeken die jouw buurvrouw ook heeft en maak jij jezelf niet onderscheidend.

Wat zou er gebeuren als jij €27,- investeert in deze training?

Jouw werkboeken ontwerp jij zelf eenvoudig. Jouw werkboeken worden precies zoals jij hoopte dat ze zouden worden. Ze zien er aantrekkelijk uit en zijn daarnaast ook fijn leesbaar en handig in gebruik (hoe praktischer hoe beter). Jij wordt blij van jouw werkboeken en hebt zin om jouw werkboeken te ontwerpen zodat jij jouw lezers nog beter kunt gaan helpen met alle waarde die jij te delen hebt.


Jouw werkboeken springen eruit! Ze zijn helemaal in jouw stijl en deze werkboeken zijn een papieren vertaling van wie jij bent en hoe jij jouw klanten het liefst helpt. Het is alsof ze jou in levende lijve voor zich hebben staan. Jouw werkboeken zijn onderscheidend en niet eenvoudig na te maken. Laat maar komen die klanten, want jij zet jezelf stevig in de markt en laat zien waar jij jouw klanten mee kunt helpen

Hoe jij over een uur jouw werkboek af kan hebben:

01

15 min werkboek

Met vragen als: wat wil jij dat jouw ebook uitstraalt? Wil jij jouw deelnemers inspireren of aan het werk zetten? Welke kleuren associëren met jouw bedrijf?

02

15 min video

Ik leer jou hoe jij jouw persoonlijke unieke stijl toepast in de drie templates die jij van mij krijgt (en het geen kopie wordt van jouw collega-ondernemer!)

03

30 min ontwerpen

Met alle tips & trics kun jij eenvoudig aan de slag gaan met jouw eigen werkboek, weggever of ebook ontwerpen. Als jouw teksten al af zijn is dit zo gepiept!

Vanaf nu is het klaar met smoesjes als:

investering

Bestel hier jouw ticket voor de online training en ga gelijk aan de slag met jouw ontwerp! Nu voor €27,- excl. btw

lieve woorden

faq

Al jouw praktische vragen op een rij! Staat jouw vraag er niet bij? Stuur dan een mailtje naar support@suzannevanbeek.nl

Voor coaches + kennisondernemers die zich willen onderscheiden met hun werkboeken/weggevers/ebooks door hun persoonlijke stijl in te zetten.

Yes! Dat kan! Na de investering heb jij 3 maanden toegang tot de online omgeving waar jij de training kan volgen.

Je hebt 3 maanden toegang tot de training. Waarom 3 maanden? Omdat ik wil dat je gelijk in de actie-stand komt. Ik wil dat dit niet een training is die je op de plank laat liggen, maar dat je lekker aan de slag gaat!

Ja, je krijgt 3 maanden toegang tot alle drie de templates zodat je ook gebruik kunt maken van onderdelen uit de ene template en dat kan toevoegen aan de andere template. Ik streef naar zo praktisch mogelijk werken, dat is ook weer handig voor jou!

Je kunt eenvoudig een gratis account op Canva.com maken. Je hebt hier niet de betaalde versie voor nodig. Ik leg je in mijn training niet uit hoe Canva werkt, ik geloof dat jij dat prima zelf kan 😉 Ik help je met jouw stijl doorvoeren in jouw werkboeken.

investering

Bestel hier jouw ticket voor de online training en ga gelijk aan de slag met jouw ontwerp! Nu voor €27,- excl. btw

werkboeken | weggevers | ebooks
op maat ontworpen

Wil jij liever een op maat gemaakt werkboek waar jouw persoonlijke stijl door mij gemaakt wordt doorgevoerd? Ik help je graag met het doorvoeren van jouw stijl zodat jij nog meer tijd kunt doorbrengen met jouw klanten helpen terwijl jouw online business achter de schermen een eigen stijl krijgt!