Boek nu jouw huisstijl-ontwerp-spot voor maart 2024

Oog jij al als een professional of staat jouw business nog in de visuele steigers?

Jouw huisstijl is dé nummer 1 manier waarop jouw klanten jou serieus nemen.

Ik weet dat jij als coach of kennisondernemer mensen wilt helpen, dat jij jouw kennis wilt delen om het verschil te maken. Maar op dit moment straalt jouw stijl op je website, Instagram en overal waar jij jezelf laat zien, nog geen professionaliteit en persoonlijkheid uit.

*warning*
als je dit leest wil je niet meer terug

Ik vind het heel belangrijk dat jouw huisstijl uniek is, herkenbaarheid teweeg brengt en jouw expertstatus nog meer gaat groeien. 

Als jij investeert in een sterke visuele huisstijl, geef jij jouw klanten dat visuele extraatje, wat ervoor zorgt dat zij vertrouwen in jou krijgen. Je hoeft namelijk niet te investeren in een sterke huisstijl, maar jij KIEST ervoor om jouw klanten in de watten te leggen door jouw persoonlijkheid visueel te maken.

Wat als jij vanaf vandaag wel die uitstraling krijgt waardoor jouw stijl persoonlijk, professioneel en herkenbaar wordt? Dan ga jij ervoor zorgen dat jij overkomt als expert, als belangrijk, als dit-kan-ik-echt-niet-missen-want-dit-ziet-er-fantastisch-uit.

Wat als jouw potentiële klant in één oogopslag in de gaten heeft wie jij bent en wat jij te bieden hebt? Jij staat achter jouw product of dienst dus wil je toch dat overal waar jij jezelf laat zien dat gelijk duidelijk is? Dus gooi jouw persoonlijkheid in de strijd! 

Wat als jij herkent gaat worden door jouw stijl? Dat jouw-klant-to-be door haar Instagram-tijdlijn scrollt en zonder jouw naam te lezen, al in de gaten heeft dat jij het bent. Hoe goed heb je het dan voor elkaar?! Dan zet je jezelf als onderscheidend en uniek in de markt. En dat wil je! Want jij wilt die klanten binnentrekken, toch? Laten zien wat je in huis hebt? En dat laten zien begint vanuit jezelf en die visuele fundering.

hi ik ben suzanne 

Ik geloof erin dat jouw huisstijl dé nummer 1 manier is waarop jouw klanten jou serieus nemen.

Ik begrijp het helemaal als je enorm aanloopt tegen een passende huisstijl, dat je dit het liefst zelf probeert en het zelf in de hand wilt houden. Maar ik wil je een verhaal vertellen over een vrouw die zelf haar logo probeerde te ontwerpen: ze was daar 5 maanden mee bezig en eigenlijk geen moer verder gekomen.

Sidenote: die vrouw dat was ik. Het is enorm lastig om voor jezelf een logo te ontwerpen (zelfs voor een grafisch vormgever). Het kan namelijk altijd beter, je hebt weinig overzicht en blijft maar puzzelen. Nu gun ik het jou enorm dat je deze strijd niet hoeft aan te gaan én toch die huisstijl gaat neerzetten waar je u tegen zegt! Benieuwd naar mijn verhaal?

Aanbod

01

jouw huisstijl

Wil jij een huisstijl die aansluit bij wie jij bent als persoon en jouw bedrijf versterkt? Ik help jou met een passende stijl waardoor jij eenvoudig jezelf kunt laten zien in jouw online en offline uitingen.

Nog één plekje in maart

02

jouw huisstijl + werkboeken

Meer impact maken omdat jouw stijl wordt doorgevoerd in jouw hele online programma? Jouw eigen unieke huisstijl inzetten in jouw werkbladen/ ebooks/weggevers gaat ervoor zorgen dat jij nog meer die expert-status krijgt.

Vraag brainstormsessie aan voor jouw werkboeken, ebooks of online programma

01

30-min-training

In deze training van 30 min ga ik je helpen om jouw eigen werkboek persoonlijk en professioneel in Canva te maken. Ik geef je alle ins en outs voor een sterk visueel werkboek. Inclusief 3 werkboek templates.

Start nu (or cry later)

02

jouw huisstijl

Wil jij een huisstijl die aansluit bij wie jij bent als persoon en jouw bedrijf versterkt? Ik help jou met een passende stijl waardoor jij eenvoudig jezelf kunt laten zien in jouw online en offline uitingen.

Nog één plekje in oktober

03

level up

Meer impact maken omdat jouw stijl door wordt gevoerd door jouw hele online programma? Jouw huisstijl inzetten in jouw werkbladen/ ebooks/weggevers gaat ervoor zorgen dat jij nog meer die expert-status krijgt.

Vraag brainstormsessie aan voor jouw werkboeken + online programma

Het zijn niet een paar kleuren en lettertypes die ik bij elkaar raap

Ik denk samen met jou verder over een passende huisstijl, zodat jij…

lieve woorden